Vastag, Csúszásmentes Gyakorlat & Fitness 1/4 jóga szőnyeg Levelek Nyomtatása Jóga Pilates & Emelet Fitness Edzés (61x183cm)

Vastag, Csúszásmentes Gyakorlat & Fitness 1/4 jóga szőnyeg Levelek Nyomtatása Jóga Pilates & Emelet Fitness Edzés (61x183cm)

HUF 3959.10

Áruk

★[Tökéletes Anti-slip] : Az elülső vagy hátsó ezt a yoga mat készült csúszásgátló kezelés, amely biztosítja a jó tapadás, amennyire csak lehetséges. ★[Csomagolás Leírás] : A mat van szerelve egy ingyenes hengeres tároló táska, valamint egy tároló heveder.Különböző minták.TPE anyagból 100% -os, nem mérgező, ezért biztonságos a használata.Mivel a színes a kijelző, a szín, a minta, amit mindenki lát, lehet, hogy van néhány eltérés, minden témát, hogy a tényleges termék, remélem megérted. ★Értékesítés utáni Szolgáltatás★ Ha nem elégedett a termékkel, bármilyen okból, kérjük, tudassa velünk a kielégítő megoldást akarsz, akkor foglalkozunk vele gyorsan. ★[Különleges, Változatos, Nyomatok] : gyönyörű minták vannak nyomtatva az első.Lehet gyakorolni szabadabban, ami biztonságosabb, tartós, puhább, mint a többi közönséges jóga szőnyeg. ★100% A nem mérgező, puha, csúszásmentes jóga szőnyeg, tényleg azt akarod, hogy a saját egyik?A magas minőségű TPE anyagokat nem tartalmaz káros vegyi anyagok, valamint a biztonságosabb, mint a hagyományos jóga szőnyeg.Választhat a minta, mint szabadon. ★Funkció★ Használják a jóga, a Pilates, a padló gyakorlatok.A vastagsága 1/4" teszi, hogy egy jó láb érzés, kényelmesebb.A gyakorlat mat alkalmas minden jóga gyakorlatok, Pilates, emelet gyakorlatok.Legyen óvatos, ne tegye ki a nap hosszú idő.Különböző minták. ★[Tisztítási Utasítások] : Tiszta, nedves ruhával hideg vízbe mártott, illetve semleges mosószert.


Részletek

Az ügyfelek választása