QFFL Medúza lámpa Szín Változó Éjszakai Fény, Szabályozható Akvárium, Medúza Láva Lámpa Távirányítóval, az Ajándékokat,

QFFL Medúza lámpa Szín Változó Éjszakai Fény, Szabályozható Akvárium, Medúza Láva Lámpa Távirányítóval, az Ajándékokat,

HUF 5706.00

Áruk

Medúza Barátság Lámpák - Csendes, Pihentető - gyere 3 medúza, gyönyörű, vibráló, illetve hipnotikus, mint igazi jelly fish, hogy hozzon létre egy pihentető hely.Csak kapcsolja be a kapcsolót.Medúza Lámpa - Szín Változó Hangulat Fény egy továbbfejlesztett RF Távvezérlő, amely magasabb érzékenység, a tartalmaz, 18 LED, 16 szín közül 4 színváltó módok (flash, stroboszkóp, fade, sima), valamint a Fényerő, majd kapcsolja be/ki gombot, majd a gombot a tank, beállíthatja a készüléket úgy, hogy automatikusan változnak a színek, vagy állítsa be a színt, hogy egy egyszínű ha van egy kedvenc.Az Élethű Jellyfishes mozgó változó fény létrehoz egy Káprázatos hatást, Hipnotizál a nézők. -Élethű medúza mozgások a víz vetítés rá a celling, hozza szimulált tengeri élet, színes LED-es világítás, hogy bármelyik szobát, ami egy szép, Nyugodt, békés, nyugtató, gyönyörű, mély-tengeri hangulatot, nézd, egy igazi akvárium.Alkalmas Otthoni dekoráció, Irodai asztali Lámpa, Hálószoba Éjszakai Fény, Party Dekoráció.Láva Lámpa - Multi-szerepet medúza lámpa szolgál, mint egy éjszakai lámpa, valamint egy jópofa iroda dekoráció is menő dolog a szobában is használható, mint Ajándék, Szülinapi, Karácsonyi illetve más, a Nyaralás, a Gyerekek, család, barát, stb, ez nem csak a láva lámpa, hanem inkább a társaságot.A szülők élvezik ki a békét; a lányok, mind a fiúk megbabonázta; a babák, csecsemők fejleszteni a érzékek; az idősek kevésbé érzik magukat magányosnak; a háziállatok is imádom! -A Medúza lámpa frissített vezérlő, amely magasabb érzékenység, 16 szín közül 4 színváltó módok (flash, stroboszkóp, fade, sima), valamint a Fényerő,a legjobban sikerült, a fantázia.A felszínen a víz körülbelül egy centiméter el a száját az üveget.Add 3-6 csepp mosogatószert a vízhez. Miután a csápok a medúza elhangzott, tedd őket a vízbe, majd zárja le a fedelet. -Medúza lámpa szín változó létrehoz egy lenyűgöző tengeri élet. Csatlakoztassa az USB-kábelt, majd öntsünk tiszta vizet újra.Azt is keverheted más tengeri állatok jobb mesterséges dekoratív hatást, mint egy mini akvárium.


Részletek

Name:
sensory synthetic jelly fish lava lamp
Medium size:
28*10.5cm/11*4in
Large size:
35.5 * 14cm/14*6in
Product material:
PVC
Product accessories:
jellyfish×3+USB cable×1+English manual×1+remote control×1
Power supply mode:
product USB plug-in + remote control 2 AAA batteries (batteries are not delivered)
Light source type:
led light
Voltage:
5V(V)
Main scope of application:
exhibition halls, home places
Switch type:
push button
Style:
modern and simple
♥Instructions for use:
1. Clean the impurities in the aquarium before use.:
2. Plug in the USB cable and pour clean water again. The surface of the water is about one centimeter away from the mouth of the bottle. Add 3-6 drops of detergent into the water.:
3. After the tentacles of the jellyfish are leveled, put them in the water and close the lid. Just turn on the switch.:
♥Note:
When used for the first time, there will be a lot of bubbles attached to the surface of the jellyfish, which may cause the jellyfish

Az ügyfelek választása